Ahmet Hilmi Kürtüncü belediye başkanlığına aday mı?

Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan dün akşam saat 20.00'da Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programda Kayseri gündemi hakkında konuştular. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ahmet Hilmi Kürtüncü belediye başkanlığına aday mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan dün akşam saat 20.00'da Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programda Kayseri gündemi hakkında konuştular. Gazeteciler; Osman Çiftci ve Cem Atakan 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim konusu ile ilgili konuştular. Programda adı son dönemde belediye başkanlığı ile anılan Sanayici İş İnsanı Ahmet Hilmi Kürtüncü'nün Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı konuşuldu.

Osman Çiftci, Ahmet Hilmi Kürtüncü isminin kulislerde son dönemde en çok konuşulan isim olduğunu, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın teyzesinin oğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin abisinin damadı olduğunu dile getirdi. Çiftci, Kürtüncü ile bizzat görüştüğünü ve Kürtüncünün, "Benim böyle bir düşüncem yok. Görev verilir vesaire o başka bir konu ama benim belediye başkanı olayım diye bir niyetim söz konusu değil." dediğini bildirdi.Ahmet Hilmi Kürtüncü belediye başkanlığına aday mı?Diğer yandan Ahmet Hilmi Kürtüncü 2019 senesinde Kayseri OSB Başkanlığına aday olmuştu.