Ahmet Çolakbayrakdar, neden 'Dünyalar benim oldu' dedi?

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ın liderliğindeki Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleriyle vatandaşların hayallerine kavuşmasını sağlıyor. Ayşe isimli bir teyze, belediyenin destekleriyle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor ve Başkan Çolakbayrakdar'a minnettarlığını diye getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ahmet Çolakbayrakdar, neden 'Dünyalar benim oldu' dedi?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hizmetlere devam ederken, vatandaşın da sevgisini kazanıyor. Kentsel dönüşümden ev sahibi olan Ayşe isimli bir teyze Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, büyük zorluktan kurtulduğunu dile getirdi. 
‘Ahmet beye gönül borcum var’ diyen Ayşe teyze, ‘Benim için bir hayal, ama buraya geçince gerçek oldu. Ahmet beyi nerede görsem sarılasım geliyor. Çok duygulanıyorum. Yeri geldi kömürü sırtımdan çektim, aşağı sığınağa da indirdim. Şofben yoktu, doğalgaz yoktu, su ısıttım güğümün üstünde, bunları yaşadık. Yeri geldi, acık bulamadım tüp bulamadım. Yeri geldi sobanın üstünde yaptım yemeğimi, aşımı. Beni kurtardı, Allah razı olsun, bir düzene girdim. Bu ev benim için mucize oldu, bunu hiç unutmam. Ahmet beye bir gönül borcum var. Allah Ahmet beyden bin kere razı olsun. En zor zamanda kurtuldum sayesinde’ ifadelerini kullandı.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar da, ‘Senin o hayır dualarını aldım ya; dünyalar benim oldu Ayşe Teyzem’ ifadelerini kullandı.