Ağır hasar alan yapılar yıkılıyor

Develi Belediyesi, deprem etkisiyle zarar gören evlerin ekipler tarafından titizlikle yıkıldığını duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ağır hasar alan yapılar yıkılıyor

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Develi İlçesi'nde, ağır hasar alan binaların yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Develi Belediyesi yetkilileri, depremin etkisiyle zarar gören evlerin tespit edilmesi üzerine, ekiplerin ağır hasarlı binaların yıkımına büyük bir özenle devam ettiğini açıkladı.

Ağır hasar alan yapıların yıkımları devam ediyor

Belediye tarafından yapılan resmi açıklamada, "Deprem nedeniyle ağır hasarlı olarak tespit edilen evlerin yıkım çalışması ekiplerimiz tarafından titizlikle sürdürülmektedir. Fenese Yukarı Mahallesindeki çalışmalara ek olarak, program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerde de yıkım faaliyetlerine devam edilecektir" denildi. Bu doğrultuda, ekiplerin koordineli bir şekilde hareket ederek, depremin etkilediği kırsal mahallerdeki riskli yapıların da belirlenip, güvenlik önlemleri alarak yıkım işlemlerini gerçekleştirileceği ifade edildi.

Ağır hasar alan yapıların yıkımları devam ediyor