AFAD'dan Kayseri uyarısı!

fet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), bazı iller için uyarı yaptı. Uyarı yapılan iller arasında Kayseri'de var... Detaylar Kayseri Haber bülteninde...

AFAD'dan Kayseri uyarısı!

Kısa adı AFAD olan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Kayseri'nin de aralarında yer aldığı bazı iller için uyarı yaptı. 
AFAD'dan Kayseri uyarısı!

"Dikkat"  uyarısının yapıldığı açıklamada yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelebilecek muhtemel şiddetli yağışlara karşı vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi. 

AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiler ve yapılan son değerlendirmelere göre, İç Ege, İç Anadolu'nun Kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz'de Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat! Bu kapsamda yağışların; İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii; Sakarya, Isparta, Kayseri, Kırşehir ve Nevşehir çevreleri ile Konya'nın kuzey ve batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklenmektedir. Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını; taşkın riskine karşı dere yataklarından uzak durulması gerektiğini önemle hatırlatıyoruz.

İŞTE AFAD TARAFINDAN YAPILAN O UYARI...