Açılışını Bakan yapacak

Şevki Eren Albayrak Camii ve Şevki-Nurver Albayrak Kur'an Kursu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla 8 Eylül 2023 Cuma günü açılacak. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Açılışını Bakan yapacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile hayırsever Şevki Albayrak arasında 2021 yılı sonunda imzalanan protokol doğrultusunda çalışmalarına başlanan Şevki Eren Albayrak Camii ve Şevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu ile lojman yapımı tamamlandı. 

Açılışını Bakan yapacak
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile hayırsever iş birliğinde yapımı tamamlanan Şevki Eren Albayrak Camii ve Şevki-Nurver Albayrak Kur’an Kursu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla 8 Eylül Cuma günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek törenle açılacak. 

Açılışını Bakan yapacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da yakından takip ettiği projede; 545 metrekare inşaat alanı bulunuyor.  580 kişi kapasiteli Şevki Eren Albayrak Camii, Şevki-Nurver Albayrak Kuran Kursu ve lojmanı açılışın ardından kullanım için Kayseri Müftülüğü’ne teslim edilecek.