Açılış bilmecesi!

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ne zaman açılacak? Millet bahçesi 27 Ekim'de açılıyor mu? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Açılış bilmecesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ne zaman açılacak? Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Resmi Hesabının sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Büyükşehir tarafından resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen 27, 28, 29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan "Kayseri Gastronomi Günleri" adlı etkinlik ile ilgili paylaşılan afiş millet bahçesi açılıyor mu sorularını da beraberinde getirdi.

İşte o afişAçılış bilmecesi!Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 25 Eylül tarihinde Olay Türk TV'de yayınlanan "Sansürsüz" adlı televizyon programında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nin Ekim ayı sonuna doğru açılacağının müjdesini vermişti.

Peki millet bahçesi açılıyor mu?

Konuya ilişkin Kayseri Büyükşehir Belediyesi henüz resmi bir açıklama ile açılış tarihini bildirmiş değil. Resmi açıklamanın ardından millet bahçesinin açılış tarihinin netleşmesi bekleniyor.

Gastronomi Günleri Etkinliği ile 3 ayrı günde 3 ayrı sanatçı mı geliyor?

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan "etkinlikayseri" adlı hesap hesabına eklediği öne çıkanlar kısmında "kesinleşmişler" başlığı altında 27 Ekim'de Oğuzhan Koç, 28 Ekim'de İsmail Altunsaray, 29 Ekim'de Murat Kekilli'nin Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde konser vereceğini duyurdu.

Hesap geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda da Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu iddia ettiği bir afiş paylaşmıştı.

İşte o afişAçılış bilmecesi!