'Acil Çağrı Suriyeli ve Afganistanlı mülteci kabulleri hızlandırılsın(!)'

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Baki Coşkun iktidara acil çağrıda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

'Acil Çağrı Suriyeli ve Afganistanlı mülteci kabulleri hızlandırılsın(!)'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Baki Coşkun iktidara acil çağrıda bulundu. Baki Coşkun X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Kayseri'de hastanelerin acil servislerinde aşırı yoğunluk olduğunu bildirdi. Coşkun konuya ilişkin yaptığı açıklama ile iktidara olan tepkisini dile getirdi. Coşkun, 'Malesef Kayserimizde hastane randevu sistemi, talepleri karşılayamadığı için kilitlenmiş ve acillerdeki kuyruklar artık tahammül edilemez seviyeye ulaşmıştır.' dedi.

Coşkun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Acil Çağrı Suriyeli ve Afganistanlı mülteci kabulleri hızlandırılsın, Avrupa’ya geçişleri durdurulsun(!) Malesef Kayserimizde hastane randevu sistemi, talepleri karşılayamadığı için kilitlenmiş ve acillerdeki kuyruklar artık tahammül edilemez seviyeye ulaşmıştır. İktidar randevu sistemi ile uzun hasta kuyruğu görüntülerini sildiğini zannetse de artık mızrak çuvala sığmıyor. Her fırsatta 90'li yılları örnek veren iktidarın yağ kuyruklarından sonra  modern(!) hasta kuyruklarını da ülkemize yeniden getirdi. Rantiyecilere koca koca binalar yaptırmakta mahir olan müteahhit hükümet, yeterli doktor bulunduramadığı için kapı önlerinde yüzlerce hastanın beklemesinin de mimarı olmuştur. Bu güzelim binalardan sağlık hizmeti alınamayan devasa moloz yığınlarını yaratmayı nasıl başardınız? Madem ki her yaptığınız iş problemli olmak zorunda o zaman size bir teklifimiz var. Madem ki doktor açığınız var, kendi vatandaşınızın kendi vatanında huzurla yaşamasını istemiyor ve ülkeden kovuyorsunuz. Madem ki komşu ülkelerin vatandaşlarının kendi vatanlarında huzurla yaşamasını istemiyorsunuz ve ülkelerinden kovduruyorsunuz. O zaman mülteci doktorlar kabul edin ve Avrupa’ya geçişlerini önleyin(!) Hiç olmasa nitelikli bir beyin göçü almış oluruz."

'Acil Çağrı Suriyeli ve Afganistanlı mülteci kabulleri hızlandırılsın(!)'

Diğer yandan Türk Dil Kurumuna göre; bir söze alay, kinaye veya küçümseme anlamı kazandırmak için kullanılan ünlem işareti yay, ayraç içine alınır.