Acil 15 kişi aranıyor!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir firma 'Acil 15 kişi aradığını' duyurdu. Peki hangi alanda personel aranıyor? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Acil 15 kişi aranıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de firmalar iş ilanları ile dikkat çekiyor. Son günlerde "Acil personel aranıyor" ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde mobilya alanında faaliyet gösteren bir firma da "Acil 15 Personel aradığını" duyurdu. Mobilya üretim alanında faaliyet gösteren firma 20-55 yaşlarında mobilya döşemecisi olan personel arıyor. İlanda "Tecrübeli usta, kalfa veya yetiştirilmek üzere çalışabilecek 15 acil persoen aranıyor" ifadeleri kullanıldı. 
İŞTE "ACİL PERSONEL ARANIYOR" DENİLEN O İLANIN AYRINTILARI
Acil 15 kişi aranıyor!

Yine iplik ve denim alanında faaliyet gösteren Şirikçioğlu A.Ş.'de istihdam edilmek üzere en az ilkokul mezunu 20-40 yaş arası kadın ve erkek 50 personel alacak. Serbest Bölgede yer alan firma vardiyalı sistemle çalışacak personele ilanda "maaş, prim ve iaşe imkanı" ifadesini de kullandı. 
Acil 15 kişi aranıyor!

Kayseri İŞKUR'dan iş ilanlarıyla ilgili yapılan açıklamada, "Başvuru yapmak ve görüşmek isteyen vatandaşlarımız resmi yönlendirme ve günlük gönderme işlemleri için İl Müdürlüğümüzü ziyaret edip İş ve meslek danışmanı arkadaşlarımızla görüşebilirler" denildi.