Acı haberi Şehit Aileleri Derneği verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Pınar hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezi olarak hazırladığımız Kayseri haber bülteninde.

Acı haberi Şehit Aileleri Derneği verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı, Şehit Aileleri ve Gaziler Birimi Sorumlusu Abdurrahman Pınar yaşamını yitirdi. Yüksekten düşme nedeni ile bir süredir Kayseri Şehir Hastanesi’nde müşahede altında tutulan Pınar hayatını kaybetti. 

52 yaşında hayata gözlerini yuman Pınar’ın cenazesi bugün saat 14.00’da Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Taşlı Burun Mezarlığı 4. kapıdan son yolculuğuna uğurlandı.  

Acı haberi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi yaptığı paylaşım ile duyurdu. Paylaşımda, “İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Aile ve Sosyal Hizmetler İl  Müdür yardımcısı (Sehit Aileleri ve Gaziler birimi) sorumlusu  Sayın Abdurrahman Pınar tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” ifadeleri kullanıldı. 

Kayseri Olay ekibi olarak Abdurrahman Pınar’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.