AAZ Güvenlik yenilendi

AAZ Güvenlik yenilendi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AAZ Güvenlik yenilenen yüzü ile yeni yerinde vatandaş ile buluştu. Açılışa cemiyet hayatından, iş adamları ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılış töreni Kozaklı Müftüsü’nün açılış duasıyla başladı. Müftü Rahmi Yiğit, insanların güvenliğini sağlamak gibi güzel bir iş yapan işletmenin Kayseri’ye hayırlı olmasını diledi.

AAZ Bilgisayar Alarm Güvenlik Şirket Sahibi Ömer İlhan, 1993 yılında kurulan firmanın 2009 yılında el değiştirerek kurumsal yapısı ile hizmetlerine her geçen gün kalitelerini daha da artırarak devam ettiklerini söyledi. AAZ Güvenlik’in Kayseri’nin ilk güvenlik firması olduğunu belirten İlhan, firmanın kurulduğu günden beri satış, pazarlama, lojistik ve AR-GE çalışmalarının yanı sıra teknik servis hizmetleri ile sektörün lider firması olduğunu ifade etti. Ömer İlhan, ayrıca AAZ Güvenlik Sistemleri ‘nin Alarm Haber Merkezi olarak 7/24 teknik destek ve izleme yaptığının da altını çizdi.

Törenin ardından AAZ Güvenlik Şirket Sahibi Ömer İlhan, davetlilerin güvenlik sistemleri ile ilgili sorularını yanıtladı.