7 ilde eş zamanlı düğmeye basıldı!

İçlerinde Kayseri'nin de olduğu 7 ilde eş zamanlı olarak terör örgütü DAEŞ üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
7 ilde eş zamanlı düğmeye basıldı!

İçlerinde Kayseri'nin de olduğu 7 ilde eş zamanlı olarak terör örgütü DAEŞ üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Şanlıurfa merkezli operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince, terör örgütlerinin deşifre edilmesi ve örgüt üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Çalışma çerçevesinde, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu belirlenen 8 şüphelinin saklandıkları adresler tespit edildi.

7 ilde eş zamanlı düğmeye basıldı!

Ekiplerce Şanlıurfa, İstanbul, Hatay, Bursa, Antalya, Kilis ve Kayseri belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 6 cep telefonu, 1 bilgisayar, 1 hard disk ve 2 sim kart ele geçirildi. Şüpheliler, işlemleri için karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.