6 Şehidimiz memleketlerine uğurlandı

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit olan 6 askerin naaşlarının memleketlerine uğurlandığını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
6 Şehidimiz memleketlerine uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit olan 6 Askerin naaşlarının memleketlerine uğurlandığını açıkladı.

Bakanlık resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit verdiğimiz kahraman silah arkadaşlarımız; P. Uzm. Çvş. Abdulkadir İyem, P. Uzm. Çvş. Ahmet Arslan, P. Söz. Er Semih Yılmaz, P. Söz. Er Enis Budak, P. Söz. Er Kemal Aslan ve P. Söz. Er Cebrail Dündar için Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığında tören düzenlendi. Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları’nın da katıldığı törende; şehitlerimizin naaşları memleketlerine uğurlandı."

6 Şehidimiz memleketlerine uğurlandı

Diğer yandan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek dün yaptığı paylaşım ile Şehit Askerlerimize Allah'tan rahmet dilemişti. Vali Çiçek açıklamasında şu ifadelere yer vermişti: "Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

Kayseri Olay Gazetesi olarak Şehit Askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.