50 muhtar seçim için sandık başına gitti
Kayseri'de 50 muhtar seçim yapmak için sandığa giderek oy kullandı. İki ismin yarıştığı seçimde son dakika gelişmesi yaşandı. Başkan bakın kim oldu?
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde muhtarlar sandık başına gitti. Pınarbaşı Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen seçimde iki isim başkanlık için aday olduğunu duyurmuştu.
Genel kurulda son dakika gelişmesi!
Seçimli genel kurulda İsmet Göker ile Sezai Karakaya’nın yarışması beklenirken bir son dakika gelişmesi yaşandı. İsmet Göker, son anda yarıştan çekildiğini açıkladı. Böylelikle Sezai Karakaya seçime tek listeyle gitti.
Yeni Başkan belli oldu
Seçimli genel kurula ilçe mahalle muhtarlarının tamamı katılım sağladı. Muhtarlar yeni başkanını seçmek için sandık başına giderek, oyunu kullandı.
İşte yeni yönetim
Seçime tek liste ile giden Sezai Karakaya, 50 mahalla muhtarının desteğini alarak başkan seçildi. Başkan Karakaya’nın listesinde ise; Mahmut Vurdum, Oktay Dinçaslan, Taha Enes Peçenek, Şaban Özdemir. Denetim Kurulunda ise; Mahmut Gökçen, Abdulkadir Özdemir ve Sami Akkaya yer aldı.

