31 ilden biri de Kayseri

Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) faaliyet takviminde yer alan '10, 12 ve 14 Yaş Altı ile Gençler Epe-Flöre-Kılıç Açık Turnuvaları'na 31 ayrı ilden 1640 sporcu katıldı. İller arasında Kayseri de var. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
31 ilden biri de Kayseri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) faaliyet takviminde yer alan '10, 12 ve 14 Yaş Altı ile Gençler Epe-Flöre-Kılıç Açık Turnuvaları'na 31 ayrı ilden 1640 sporcu katıldı. İller arasında Kayseri de var.

Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonun ilk gününde, kadınlar ve erkeklerde 'Gençler Epe' karşılaşmaları yapıldı. Hakemlerin kontrollerinin ardından piste çıkan sporcular, kıyasıya mücadele etti. Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bolu, Bursa, Denizli, Düzce, Edirne, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Van ve Zonguldak olmak üzere, 31 ilden 1640 sporcu mücadele ediyor. Turnuva, 29 Ocak'ta sona erecek.