26 sayı fark mutluluğu…

26 sayı farkla gelen galibiyetin mutluluğu Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun da yüzüne yansıdı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

26 sayı fark mutluluğu…

Melikgazi Kayseri Basketbol takımı, EuroCup Women Play-Off ilk maçında İspanyol Movistar Estudiantes takımını ağırladı ve muazzam bir performans sergileyerek 26 sayı farkla 81-55 galip geldi. Bu etkileyici zafer, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun da yüzüne yansıdı.

26 sayı fark mutluluğu…

Maçı tribünden izleyen Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu, galibiyetin ardından duyduğu sevinci sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Başkan Palancıoğlu, şu açıklamayı yaptı: “Galibiyet ruhumuzda var! İspanyol rakibimiz Movistar Estudiantes'i 81-55 skorla mağlup eden Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı’mızı canı gönülden tebrik ediyorum. Daima yanınızdayız. Desteğini esirgemeyen taraftarımıza da çok teşekkür ederim.”

26 sayı fark mutluluğu…

Melikgazi Kayseri Basketbol Takımı'nın bu çarpıcı galibiyeti, hem takımın performansını göstermesi açısından hem de taraftarlarıyla birlikte yaşanan coşkulu bir anı oluşturdu. 

26 sayı fark mutluluğu…