23 yıl önce şehit düştü, Polis Memuru Çağıran unutulmadı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, babası Bayar Çağıran gibi polislik mesleğini seçen Kayseri Felahiye nüfusuna kayıtlı Şehit Polis Memuru Kürşad Çağıran'ı andı... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

23 yıl önce şehit düştü, Polis Memuru Çağıran unutulmadı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü mensupları tarafından 1 Nisan 2001'de polis arkadaşı Mehmet Sekman birlikte şehit düşen Polis Memuru Kürşad Çağıran'ı şehadetinin sene-i devriyesinde andı.

23 yıl önce şehit düştü, Polis Memuru Çağıran unutulmadı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, babası Bayar Çağıran gibi polislik mesleğini seçen Kayseri Felahiye nüfusuna kayıtlı Şehit Polis Memuru Kürşad Çağıran’ın için sosyal medya hesabından yayınladığı anma mesajında şu ifadelere yer verdi; “Şehadetinin sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

23 yıl önce şehit düştü, Polis Memuru Çağıran unutulmadı

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Şehit Polis Memuru Kürşad Çağıran'ın şehadet yıldönümünde, kıymetli anne, babası ve Felahiye İlçe Emniyet Amirliği personeliyle birlikte şehidin kabrini ziyaret ettiler.

Şehit Polis Memuru Kürşad Çağıran...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği kadrosunda görev yaparken Polis Memuru Kürşad Çağıran, 2001 yılının Nisan ayında saat 20.40 sıralarında Gazi Caddesi 75. Yıl İlköğretim Okulu önünde terör örgütü mensubu iki kişi tarafından silahlı saldırı sonucu polis arkadaşı Mehmet Sekman ile şehit düşmüştü.

Polis Memuru Kürşad Çağıran ve Polis Memuru Mehmet Sekman'ın kullandıkları 34 AA 74181 plakalı resmi otomobil 2 kişi tarafından sokak lambaları yanmayan bir noktada çapraz ateşe tutulmuş ve araça çok sayıda 9 mm'lik kurşun isabet etmişti.

2001 yılında şehit düşen Polis Memuru Kürşad Çağıran, Belgin Çağıran ile evliydi. Çağıran çiftinin Ülkü (3), Bahriye (1.5) ve Özlem (3 aylık) olmak üzere 3 çocukları vardı.

2001 yılında şehit düşen Çağıran'ı