21 Ekim'de açılmıştı

Kayseri protokolü 21 Ekim 2023 tarihinde açılan İç Anadolu'nun en büyük canlı hayvan borsası ve pazar yerini ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

21 Ekim'de açılmıştı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Borsası tarafından 30 bin metrekare alan üzerine, 50 milyon liraya kurulan İç Anadolu’nun en büyük canlı hayvan borsası ve pazar yeri 21 Ekim 2023 tarihinde düzenlenen törenle açılmıştı. 

21 Ekim'de açılmıştı
Açılışın ardından Kayseri protokolü Elagöz Mahallesi’nde kurulan canlı hayvan borsası ve pazar yerini ziyaret etti. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ve Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ile birlikte Canlı Hayvan Borsası Tesislerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundular. Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, “Hayvan pazarımız tam kapasite çalıştığında Kayseri’ye 20 milyar TL katkı sağlayacak” diyerek hayvancılıkta Kayseri’yi merkez üssü yapmayı planladıklarını dile getirmişti. 

21 Ekim'de açılmıştı