20 personel, 10 kursiyer aranıyor! Hafta sonu tatil…

Kayseri'de bazı firmalar personel alımı yapıyor. Bu kapsamda kentte faaliyet gösteren bir firma 20 kişi alacağını duyurdu. Yine başka bir firmada 10 kursiyer arıyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

20 personel, 10 kursiyer aranıyor! Hafta sonu tatil…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İşsizlik sorunu kanayan bir yara. Birçok kişi iş sahibi olabilmek için mücadele veriyor. Kayseri’de de işsizlik sorunu çözüm beklerken bazı firmalar da eleman alımı ilanlarını sürdürüyor.  Birçok sektöre özel cam üretimi yapan Okandan Cam firması 20 kişilik eleman alımı yapacağını duyurdu. 
20 personel, 10 kursiyer aranıyor! Hafta sonu tatil…
ARANAN ŞARTLAR
Firma üretim işçisi, Rodajcı, Kesim operatörü ve CNC operatörü mesleklerinde deneyimli ve yetiştirilmek üzere 20-40 yaşlarında erkek-kadın 20 kişi alacak. Firma ayrıca yemek ve servis imkanlarının bulunduğunu belirterek, hafta sonu ise çalışmanın olmadığını belirtti. Adaylara yönelik seçme ise 13 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14.00’de İşkur Kayseri İl Müdürlüğünde yapılacak. 
20 personel, 10 kursiyer aranıyor! Hafta sonu tatil…
10 KURSİYER ARANIYOR!
Diğer yandan Bemfil Mensucat da 10 kursiyer alımı yapacağını duyurdu. Alımın İşbaşı Eğitim Programı kapsamında yapılacağı dile getirildi. Görüşmeler firmada 07 Eylül 2023 Perşembe günü saat 14:00’te yapılacak. 
Aranan şartlar ise; erkek personel adaylarının askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, erkek-kadın 21-50 yaş aralığında olmaları. Son bir aydır işsiz olmaları, daha önce firma bünyesinde çalışmamış ve üçlü vardiya sisteminde çalışabilecek olmaları.  Alım yapılacak kursiyerler tekstil sektöründe bobin makine operatörü olarak yetiştirilecek. Tekstil  sektörünü bilen ya da meslek liselerinden tekstil, makine bölümlerinden mezun olanlar, süreklilik sağlayabilecekler ise firma tarafından yapılan açıklamada, “Tercih sebebidir” denildi.
 

20 personel, 10 kursiyer aranıyor! Hafta sonu tatil…20 personel, 10 kursiyer aranıyor! Hafta sonu tatil…