2 şirket daha halka arz için onay aldı

Kayseri'de borsa yatırımcılarının da merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da halka arz olacak iki yeni şirket Koç Metalurji A.Ş. ve Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. olarak açıklandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

2 şirket daha halka arz için onay aldı

Sermaye Piyası Kurulu (SPK) 2 Mayıs 2024 tarihli haftalık bültenini yayınladı. Bu haftaki bültende SPK tarafından iki şirketin halka arz için onay çıktı. Kayseri'de borsa yatırımcılarının da merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler Koç Metalurji A.Ş. ve Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. olarak açıklandı.

1993 yılından demir çelik sektöründe faaliyete başlayan 2016 yılında Osmaniye OSB'de kurduğu fabrikasıyla yıllık 500 bin ton inşaat demiri üreten Koç Metalurji A.Ş., Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek. Şirketin 125.000.000 adet lotu, 20.50 TL halka arz fiyatıyla satışa sunulacak.

Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. 2014 yılında Altınay Teknoloji Grubu bünyesinde kuruldu. Şirket Hareket Kontrol Sistemleri, İnsansız Sistemler, Görünmezlik Sistemleri, Silah Sistemleri, Mühimmat İmha ve Üretim Sistemleri alanlarında kamu, özel sektör ve yurt dışındaki çeşitli paydaşlarına ürün ve çözümler sunmaktadır. Şirketin 53.823.530 lotu, 32 TL halka arz fiyatıyla satışa sunulacak.