Kayseri'de 2 Milyon 153 bin adet uyuşturucu madde yakalandı

İçlerinde Kayseri'nin de yer aldığı 41 ilde 'Narkogüç-46' Operasyonu düzenlendi. Operasyonda 2 Milyon 153 bin adet uyuşturucu... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de 2 Milyon 153 bin adet uyuşturucu madde yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçlerinde Kayseri'nin de yer aldığı 41 ilde "Narkogüç-46" Operasyonu düzenlendi. Operasyonda 2 Milyon 153 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 41 ilde düzenlenen "Narkogüç-46" Operasyonlarında 201 şahsın yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda, Aziz Milletimiz Bilmenizi İsterim ki; Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen tacirlere göz açmayacağız. Onun enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca 348 ekip, bin 136 personel, hava aracı ve 18 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Kayseri, Gaziantep, Konya, Ankara, Osmaniye, İzmir, Antalya, Kocaeli, Tekirdağ, Adana, Sakarya, Bilecik, Mersin, İstanbul, Şanlıurfa, Muğla, Adıyaman, Balıkesir, Isparta, Kahramanmaraş, Denizli, Erzincan, Samsun, Niğde, Bolu, Diyarbakır, Hatay, Kastamonu, Kütahya, Malatya, Kırıkkale, Edirne, Kırklareli, Afyonkarahisar, Aksaray, Çorum, Elazığ, Manisa, Van, Bursa ve Ağrı olmak üzere 41 ilde "Narkogüç-46" Operasyonları düzenlendiğini açıkladı. 41 ilde düzenlenen "Narkogüç-46" Operasyonlarında 221 kilogram uyuşturucu madde ve 2 Milyon 153 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 201 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Diğer yandan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda; 18 kg metamfetamin ele geçirildi.Sokak Satıcısı yakalandı.

Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi, Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Gümrük Muhafaza ekiplerimizi gönülden tebrik etti.Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız karalılıkla devam edeceğini de vurguladı.