2 mahallede daha açılıyor! Vali Çiçek tek tek inceledi

Kazım Karabekir ve Sancaktepe Mahallelerinde Erva Spor Okulları açılıyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

2 mahallede daha açılıyor! Vali Çiçek tek tek inceledi

Kayseri Valiliği öncülüğünde başlatılan Erva Spor Okulları Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Her mahalleye bir spor okullu açılarak gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve disiplinli bireyler yetiştirmek amacıyla başlatılan projede ilçeler de dahil 28 spor okulu açıldı.

2 mahallede daha açılıyor! Vali Çiçek tek tek gezerek inceledi

Proje kapsamında Kazım Karabekir ve Sancaktepe Mahallelerinde yapımı devam eden spor okullarını Vali Gökmen Çiçek ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili Vali Çiçek şu açıklamayı yaptı; “Valiliğimiz tarafından başlatılan ve “Her Mahallede Bir Spor Okulu” hedefiyle yoluna devam eden Erva Spor Okulları Projemiz her geçen büyüyüyor. Bu projeyi gençlerimiz ve geleceğimiz adına gerçekten çok önemsiyorum. Bugün de Kazım Karabekir ve Sancaktepe Mahallelerinde yapımı devam eden ve bayramdan sonra açılarak genç sporcularımızla buluşacak olan OSB Erva Spor Okulu, Yesevi Erva Spor Okulu ve Mobilyacılar Odası Erva Spor Okulları’mızın inşaatlarında incelemelerde bulunduk. Sporun Yıldızları Erva Spor Okulları”

2 mahallede daha açılıyor! Vali Çiçek tek tek gezerek inceledi