'1977'den beri Kayseri'de bir ilk'

Resmi olmayan sonuçlara göre CHP Kayseri milletvekili seçilen Aşkın Genç, seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Genç, Kayseri'de partisinin oyunun arttığını da söyledi. Detaylar ile ilgili Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bültenimiz.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'1977'den beri Kayseri'de bir ilk'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri milletvekili seçilen Aşkın Genç, CHP İl Başkanlığı’nda bir açıklama yaptı. 

‘KAYSERİ’DE PARTİMİZİN OYU ARTTI’
Açıklamasında zorlu ve adil bir yarış olmadığını söyleyen Genç, “Zorlu ve adil olmayan şartlarda başladığımız yarışlarda her türlü fedakarlığı yaparak, çalışmalarımıza katılan, destek veren tüm yoldaşlarımı kucaklıyorum. Demokrasi adına, hak hukuk adına , adalet adına çıktığımız yolda partimizi elimizden geldiğince temsil etmeye çalıştık. Sonuç olarak da Kayseri yerelinde partimizin oylarını yüzde 12’den 17’ye çıkartarak yıllar sonra 1977 yılından sonra 2 milletvekilliği kazandık.” dedi.

‘HİZMET NOKTASINDA ÇALIŞMAK İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPACAĞIZ’
“Bizim için çalışma şimdi başlıyor.” diyen Genç, “Şehrimizin, ülkemizin sorunlarını çözmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza inanın. Kayseri’nin diğer milletvekilleri ile hizmet noktasında çalışmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Çünkü bizim çocuklarımıza, kadınlarımıza sözümüz var; teslimiyet, biat, kadercilik bize göre değil. İlim, bilim, mantık, fikrimiz var.” ifadelerini kullandı.

‘28 MAYIS TÜRKİYE’DE YENİ BİR DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAKTIR’
Genç, “28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için var gücümüzle çalışıp genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. 28 Mayıs’a vatandaşlarımızla buluşmaya, projelerimizi anlatmaya ve destek istemeye devam edeceğiz. Küsmeden, umutsuzluğa kapılmadan görevimizin başında olacağız. 28 Mayıs Türkiye’de yeni bir demokrasi bayramı olacaktır.” diye konuştu.