1947 haritasını paylaştı! Frank Hoogerbeets bu sefer doğruları konuştu

İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırıma Frank Hoogerbeets sessiz kalmadı. Kayserili Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen teşekkür etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

1947 haritasını paylaştı! Frank Hoogerbeets bu sefer doğruları konuştu

Gezegenlerin dizilimi üzerinden deprem tahminlerinde bulunan Frank Hoogerbeets bu kez deprem için değil Filistin soykırımı için uyardı. X hesabında 1.4 milyon takipçisi olan Kahramanmaraş depremini bildiği iddiasıyla ülkemizde de vatandaşlar tarafında yakından takip edilen Avustralyalı deprem bilimi araştırmacısı Frank Hoogerbeets İsrail’in 1947 haritasında olmayan bir ülkenin devasa boyutta bir savaş suçu işlediğini paylaştı.
Frank Hoogerbeets’in deprem tahminlerine Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen sert eleştirilerde buluyordu ama bu kez teşekkür etti. Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, Frank Hoogerbeets’in X hesabı üzerinden yapmış olduğu İsrail - Filistin paylaşımına bu kez İngilizce olarak yanıtlayarak, “Teşekkürler Frank. Bu sefer gerçekleri söyledin” dedi.

Frank Hoogerbeets bu sefer doğruları konuştu. 1947'de harita yer almıyordu…

Frank Hoogerbeets hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde; “Bugün  Gazze'ye büyük miktarda bomba atıldığını ve İsrail'in kara işgalini duyuyoruz. Filistin halkının elektriği, suyu ve interneti yok. Tamamen kesilir. Bu, 1947'de haritada yer almayan bir "ülkenin" işlediği devasa boyutlarda bir savaş suçudur” dedi.