15 yıl çalışanlarla ilgili yeni gelişme

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport verilmesine ilişkin kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclis'ine sundu. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

15 yıl çalışanlarla ilgili yeni gelişme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 15 yıl kıdemi bulunan bansın mensuplarına yeşil pasaport verilmesine ilişkin kanun teklifini TBMM’ye sundu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Milletvekili Özdemir, “15 yıl mesleki kıdemi bulunan basın kartı sahibi basın mensuplarına hususi damgalı pasaport verilebilmesine yönelik kanun teklifimizi meclisimize sunduk. Ülkemizin medya diplomasisini daha da güçlendirmesi gerektiği inancıyla hazırladığımız kanun teklifimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. MHP olarak milli birlik ve beraberliğimizde kenetlendiğimiz tüm basın mensuplarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Özdemir'den gazeteciler için kanun teklifi

Özdemir, teklifin gerekçesini ise şu sözlerle açıkladı; “Teklif ile ülkemize karşı medya organları üzerinden yürütülmeye çalışılan karanlık ve kirli emellerin engellenmesi adına ihtiyaç duyulan ve arzu edilen güçlü medya diplomasisinin sağlanabilmesi noktasında önemli adımlardan birisi olan "mesleklerinde 15 yılı doldurmuş, terör suçlarına bulaşmamış, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini gözeten basın mensuplarına hususi pasaport düzenlenmesi" hedeflenmektedir.”

Özdemir'den gazeteciler için kanun teklifi