14 aydır yolda! Fransız bisikletçi Kayseri'de kaza geçirdi
14 ay önce yola çıkan Fransız bisikletçiler Yann ve Coline'nin bir sonraki durağı Kayseri oldu. Kayseri'de kaza geçiren bisikletçiler için alarma geçildi.
14 aydır yolda olan ve Türkiye’den de geçen Fransız bisikletçiler kaza geçirdi. Kayseri’nin Bünyan ilçesi yakınlarında kaza geçiren bisikletçilerin yardımına Argos Bisiklet Derneği yetişti. Omzunu kıran bisikletçinin malzemeleri taşınırken, hastaneyi de ziyaret ettiler.
Bünyan yakınlarında kaza geçirdi
Kayseri’nin Bünyan İlçesi Sıvgın Mahallesi’nde bisikletten düşerek omuzunu kıran Fransız bisiklet turcusunun yardımına Argos Bisiklet Derneği üyeleri yetişti. Kayseri’de faaliyetini sürdüren Argos Bisiklet Derneği’ne ulaşan bisikletçilere yardım için harekete geçildi.
Yaralanan bisikletçi için alarma geçtiler
Bisikletiyle 2025 yılı Nisan ayında yola çıkan Yann isimli Fransız bisiklet turcusu Bünyan ilçesi Sıvgın Mahallesi yakınlarında bisikletten düşerek omuzunu kırdı. Yaralanan bisikletliye Argos Bisiklet Derneği üyesi ortopedist Doktor Necmi Kayır yardım ederken ekipmanları için de harekete geçildi. İyi derece Fransızca bilen bir diğer dernek üyesi Mustafa Çetiner Yann ve Coline isimli bisiklet turcularıyla iletişime geçerek malzemelerini kamyonetle Argos Bisiklet Derneğinin konukevine taşıdı. Dernek üyeleri daha sonra ameliyat olan Fransız bisikletliyi hastanede ziyaret etti.

