112'de çağrı yönlendirecek personel hizmeti alacaklar

Kayseri Orman İşletme Müdürlüğü adına çağrı yönlendirici personel hizmet alımı yapılacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

112'de çağrı yönlendirecek personel hizmeti alacaklar

Kayseri Valiliği bünyesinde kurulu bulunan 112 Acil Çağrı Merkezinde Kayseri Orman İşletme Müdürlüğü adına çağrı yönlendirici personel hizmet alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler ise sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.  

9 ay süre için çağrı yönlendirici 4 adet personel hizmeti satın alınması işi için ihaleye son teklif verme tarihi 05.02.2024 saati 10:00’dır. İşe başlama tarihi ise 01.04.2024, işin bitiş tarihi 30.12.2024’dür.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek ve ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

İhale ilanı için TIKLAYINIZ