11 Ticaret Ataşesinin katılımıyla dikkat çeken toplantı!

Kayseri Sanayi Odası, 11 ülkede görev yapmış olan Ticaret Ateşeleri ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

11 Ticaret Ataşesinin katılımıyla dikkat çeken toplantı!

Kayseri Sanayi Odası (KTO), 11 ülkede görev yapmış olan Ticaret Ateşeleriyle önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Ticaret Bakanlığı Yurt Dışı Teşkilatının görevleri ve faaliyetleri ele alınırken, Kayseri'nin potansiyelinin harekete geçirilmesi için yeni ticari araçlar da masaya yatırıldı.

KTO Başkanı Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ev sahipliği yaptığı toplantıya, Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler Daire Başkanı Evran Subaşı ve 11 ülkede görev yapmış olan Ticaret Ateşeleri katıldı.

Toplantıda Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler Daire Başkanı Evran Subaşı, “Ticaret Bakanlığı Yurt Dışı Teşkilatının Görev ve Faaliyetleri Tanıtımı” konusunda bir sunum gerçekleştirdi. 

11 Ticaret Ataşesinin katılımıyla dikkat çeken toplantı!

Toplantıyla ilgili KTO'dan şu açıklamada bulundu; "Başkanımız Ömer Gülsoy ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ticaret Müşavirleri Buluşmaları etkinliği öncesi Almanya, Bangladeş, Belçika, Çin Halk Cumhuriyeti, Gürcistan, Hindistan, Macaristan, Malezya, Moğolistan, Rusya Federasyonu ve Ürdün olmak üzere 11 ülkede görev yapmış olan Ticaret Ateşelerimizle bir araya geldi. 

Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler Daire Başkanı Sn. Evran Subaşı, “Ticaret Bakanlığı Yurt Dışı Teşkilatının Görev ve Faaliyetleri Tanıtımı” Konusunda Başkanımız Ömer Gülsoy ile Yönetim Kurulu Üyelerimize bir sunum gerçekleştirdi. 
Şehrimizin potansiyelinin harekete geçirilmesi, yeni ticari araçlarla desteklenmesi bakımından gerçekleştireceğimiz Ticaret Müşavirleri Buluşması etkinliğimizin ihracatçılarımıza ve üye firmalarımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz."

11 Ticaret Ataşesinin katılımıyla dikkat çeken toplantı!