11 Kayserili şirketten sadece 1 şirket yatırımcısının yüzünü güldürdü

Borsa İstanbul'da işlem gören 11 Kayserili şirketin yer aldığı Kayseri Şehir Endeks haftayı 34.221 puanda kapattı. Endekste haftalık en yüksek ve en düşük performans gösteren şirketler belli oldu? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

11 Kayserili şirketten sadece 1 şirket yatırımcısının yüzünü güldürdü

Borsa İstanbul'da işlem gören 11 Kayserili şirketin yer aldığı Kayseri Şehir Endeksi (XSKAY), haftayı 34.221 puanda tamamladı. 27 Mayıs Pazartesi günü 36.393 puanla haftaya başlayan endeks, en düşük seviyesini 31 Mayıs Cuma günü 34.204 puanla, en yüksek seviyesini ise 36.395 puanla gördü.

XSKAY Endeksinde Haftalık Performanslar

Kayseri Şehir Endeksi'nde yer alan şirketler arasında haftalık performanslarıyla dikkat çekenler belli oldu. Endekste en iyi haftalık performansı gösteren şirket Formet Çelik Kapı (%13.60) olurken, ikinci sırada ise yataya yakın bir performans gösteren Oylum (%1.09)  takip etti. Ancak, endekste yer alan diğer 9 şirket haftalık negatif performans sergiledi. Bu hafta en kötü performansı gösteren şirketler ise Mega Metal, Kayseri Şeker ve Erbosan oldu.

Hafta boyunca endeksin yaşadığı dalgalanmalar ve şirketlerin performansları yatırımcılar tarafından yakından takip edildi.

11 Kayserili şirketten sadece 1 şirket yatırımcısının yüzünü güldürdü