11. Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri'de bakın nereye gitti?

Aslen Kayserili olan Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bakın nereyi gezdi? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

11. Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri'de bakın nereye gitti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Aslen Kayserili olan Türkiye’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasette uzun süre etkin bir rol oynadı. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurucularından olan Gül, Kayseri Milletvekilliği, kısa bir dönem Başbakanlık, Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı ve 2007-2014 dönemleri arasında da Cumhurbaşkanlığı görevini yürüttü. Cumhurbaşkanlığı görevinin ardından siyasete daha mesafeli olan Gül, 26 Temmuz'da Kayseri'ye geldi. Adını taşıyan üniversitenin mezuniyet törenine katılan Gül, buradan öğrencilere önemli mesajlar verdi. 

Mezuniyet töreninin ardından Kayseri'den ayrılmayan Gül, gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda Gül'ün durağı Kapuzbaşı Şelalesi oldu.Yahyalı ilçesinde bulunan Kapuzbaşı Şelalelerini gezen Gül, hatıra fotoğrafı çekindi. Fotoğrafları paylaşan Abdullah Gül, "Kayseri’de Yahyalı ilçemizdeki doğa harikası Kapuzbaşı Şelalelerini arkadaşlarla gezdik. Milli Park olan Kapuzbaşı dünyanın ikinci, Türkiye’nin en yüksek şelalesi olarak bilinmektedir" dedi.

Gül'e ziyaret sırasında Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'te eşlik etti. 

11. Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri'de bakın nereye gitti?