11. Cumhurbaşkanı Gül ile ilgili bomba iddia!

Aslen Kayserili olan Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

11. Cumhurbaşkanı Gül ile ilgili bomba iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son günlerde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından ‘kamuda tasarruf’ çağrıları dillendirilmeye devam ediyor. ‘Kamuda tasarruf’ konusu gündemden düşmezken Türkiye’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü. Aslen Kayserili olan Gül’ün, 75 koruması ve 17 makam aracının olduğu iddia edildi. 

Aydınlık gazetesinden Kaan Özbek’in Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığına yakın kaynaklara göre 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendisine ve eşi Hayrünisa Gül’e tahsis edilmiş 2'si zırhlı Mercedes, 1’i Audi olmak üzere koruma polislerini taşıyan toplam 17 makam aracı bulunduğu ayrıca 75 de koruma polisi olduğu iddia edildi. Makam araçlarından birini eşinin kullandığı diğer zırhlı Mercedes ise yedek olduğu geri kalan 14'ü koruma ve sekretarya hizmetlerinde kullanıldığı da iddialar arasında yer aldı. 

11. Cumhurbaşkanı Gül ile ilgili bomba iddia!

Yine alınan bilgilerin doğrulatmak amacıyla hem yazılı hem de telefonla ulaşmaya çalışılan Gül’ün Basın Danışmanı Birol Avşar’ın ise soruları yanıtsız bıraktığı aktarıldı.

İddiaların arından Gül, 'X' sosyal medya platdformunda en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.