1000 fidan toprakla buluştu

''Türkiye Yüzyılı Kent Ormanları Oluşturma'' projesi ile Bünyan ağaçlandırma alanında fidan dikimi yapıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

1000 fidan toprakla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile Türkiye Yüzyılı Kent Ormanları Oluşturma projesi kapsamında öğrencilerle birlikte 1000 adet fidanı toprakla buluşturdu.

1000 fidan toprakla buluştu

Değerli etkinlik için açıklamada bulunan Başkan Altun, ''Dünyada iklim krizinin yaşandığı, yeşilin, doğanın ve ağacın değerinin anlaşıldığı böyle önemli bir süreçte ''Türkiye Yüzyılı Kent Ormanları Oluşturma'' projesi ile doğaya yeniden hayat veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığına ve emeklerini esirgemeyerek fidanları toprakla buluşturan değerli evlatlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin ve memleketimizin geleceği için projeyi her yıl düzenli olarak sürdürmeye devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

1000 fidan toprakla buluştu