100. Yıla özel Cumhuriyet balosu!

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Cumhuriyetin 100. Yılına özel düzenlenen program kapsamında Cumhuriyet bayramını özel bir otelde düzenlenen baloda üyeler ile birlikte kutladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

100. Yıla özel Cumhuriyet balosu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bando takımı ve kortej ekibi İzmir marşı eşliğinde salona gelerek İzmir marşını çaldı. Davetliler Türk bayrakları ile bando takımına eşlik etti. Arından şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okundu.

Sahneye çıkarak konuşma yapan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya, “29 Ekim 1923 tarihi Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun simgesi olarak tarihimizde altın harflerle yazılmış bir sayfadır. Gazi Mustafa Kemal önderliğinde çıkılan yolda manda ve himayeye karşı duran Türk ulusunun en büyük kazanımı olan Cumhuriyetmizin 100. Onur yılı kutlu olsun nice 100 yıllara ulaşmak dileğiyle 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızın 100. Yılı kutlu olsun” dedi.

100. Yıla özel Cumhuriyet balosu!

Ardından sahneye çıkarak konuşan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Derya Çopuroğlu ise Cumhuriyetin kadınlara kazanımlarından bahsederek, “Yaşadığım toplumda her insan kadar hak sahibi olmamdır, meslek sahibi olabilmemdir Cumhuriyet, Söz sahibi olmam ve temsil yetkisi alabilmemdir, insana yakışır şekilde yaşamamdır Cumhuriyet. Bu duygu ve düşünceler ile bir Cumhuriyet kadını olarak Yaşasın Cumhuriyet diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vals gösterisi düzenlendi. Gösterinin hemen ardından ise Zeybek gösterisi katılımcıların beğenisine sunuldu. Ardından tüm üyelerin ellerinde bayraklar ile 10. Yıl marşını hep bir ağızdan söyleyerek Cumhuriyet Bayramının coşkusunu yaşadı.