10 Mart'ta tramvay ücretsiz olacak! Peki hangi saatler arasında geçerli?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'a desteğini sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç, Kayserispor-Hatayspor maçı öncesi ve sonrasında tramvay seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. Peki 10 Mart Pazar günü hangi saatler arasında tramvay seferleri ücretsiz olacak? Detaylar Kayseri Haberinde...

10 Mart'ta tramvay ücretsiz olacak! Peki hangi saatler arasında geçerli?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şehrin en büyük marka değeri olan Kayserispor'a desteğini sürdürüyor.

Başkan Büyükkılıç, Kayserispor-Hatayspor maçı öncesi ve sonrasında tramvay seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. Peki 10 Mart Pazar günü hangi saatler arasında tramvay seferleri ücretsiz olacak? Binlerce sporsever, bu sorunu yanıtını bekliyor. 

10 Mart'ta tramvay ücretsiz olacak! Peki hangi saatler arasında geçerli?

Tramvay kimlere ücretsiz olacak?

Kayserispor'un, tüm iç saha maçlarından tramvay sefelrleri ücretsiz. Tramvaydan ücretsiz yararlanmak için maça gidecek olan taraftarlar, passolig kartlarını gösterip duraklara geçebiliyor. 10 mart Pazar günü saat 11.30-17.00 arasında tramvay seferleri Kayserispor taraftarına ücretsiz olarak hizmet edecek. 

Başkandan maça davet var!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 35 puanda olan Kayserispor'un, zorlu bir maça çıkacağının altını çizerek, taraftarı maça davet etti. Büyükkılıç, 'Büyük Kayserispor taraftarı, haydi maça. Mondihome Kayserispor’umuza yürekten başarılar diliyor; tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz' diye açıklamada bulundu.

Kayserispor-Hatayspor maçları 38 TL

Kayserispor'un, 10 Mart Pazar günü saat 13.30’da karşılaşacağı Hatayspor maçının biletleri; Güney tüm bloklar ve Kuzey tüm blok bilet fiyatları 38 TL'den satışa sunulacak. Doğu üst 200 TL, Doğu Alt 250 TL, Batı Alt 400 TL, Batı Balkon da 450 TL olarak belirlendi. Misafir tribün bilet fiyatları ise 49 TL olarak açıklandı. Karşılaşmaya yoğun ilgi bekleniyor.