'1 oyuncuya denk takımımızla 1 puan aldık'

Kayserispor Eski Basın Sözcüsü, İş İnsanı Mustafa Tokgöz: Rakibinin sadece 1 oyuncusunun bütçesine denk takımımız hakkıyla 1 puan aldı...Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

'1 oyuncuya denk takımımızla 1 puan aldık'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Eski Basın Sözcüsü, İş İnsanı Mustafa Tokgöz: Rakibinin sadece 1 oyuncusunun bütçesine denk takımımız hakkıyla 1 puan aldı. 

Tokgöz dün akşam oynanan Kayserispor-Galatasaray maçı ile ilgili değerlendirme yazısı yayımladı.

Tokgöz yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kayseri'yi KayserisporFK yüceltti. Rakibinin sadece 1 oyuncusunun bütçesine denk takımımız hakkıyla 1 puan aldı. Çağdaş Atan özverisi, zekası ve çalışkanlığı, oyuncularımızın inanmışlığı, Ali Çamlı Başkan ve yönetiminin ödemeleri yapması. Dün gurur gecemizdi. Sıra tahtada inşallah."

Bir diğer yandan Kayserispor'un 3 sezondur evinde Galatasaray'a karşı kaybetmemesi Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç'un dikkatinden kaçmadı.

2021-2022 KYS(3-0)GS
2022-2023 KYS(2-1)GS 
2023-2024 KYS(0-0)GS

Koç maç öncesi yaptığı yazılı açıklamada: "Son 3 sezonda iç saha da oynadığımız Galatasaray maçlarında başladığımız ilk 11 oyuncularımızın 10 tanesi ile yine lige başlıyoruz. Bu birliktelik bize şans getirsin." ifadelerine yer vermişti.