1 milyon Fetih suresi okunacak

Evrensel Hafızlar Derneğinin başlatmış olduğu, Gazze'de öldürülen masum siler ve şehit olan Mehmetçiklerimiz için dua kampanyası başlattı. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

1 milyon Fetih suresi okunacak

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları 92 gündür sürüyor. 7 Ekim’den bu yana düzenlenen saldırılarda, 20 bini aşkın hayatını kaybederken 50 bini aşkın insan yaralandı. Türkiye’den ise Gazze’ye destek sesleri yükselmeye devam ediyor. 

Bu kapsamda Evrensel Hafızlar Derneğinden de 1 milyon Fetih suresi projesi başlatıldı. Evrensel Hafızlar Derneğinden yapılan açıklamada; “Anadolu coğrafyasından “Fetih” şuuru ile önce nefsimizin ıslahı, sonra ümmet bilinci ve dirlik şuuru içinde bütünlük eşliğinde bir araya gelerek “Hâfız” gençlerimizin ve iman şuuru ile yol alan Müslüman kardeşlerimizin Fetih Suresi ile yürütecekleri kampanyayla evrensel ölçüde örnek bir adım olacaktır.” denildi.

1 milyon Fetih suresi okunacak

Evrensel Hafızlar Derneği hakkında

EHAD olarak 81 ildeki şube ve temsilcilikleri ile Kuran-ı Kerim’i sahih okuma dersleri, Hatimle Teravih Namazı kıldıranları ödüllendirme programları, Kur`an-ı Kerim Sahih ve Güzel Okuma yarışmaları, hafızlık öğrencilerine yaz ve kış dönemlerinde kamp programları hafızlık yolu motivasyon seminerleri, hafızlık öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim edilmesi ve ihtiyaç sahibi hafız ve hafız adaylarına imkanlarımız ölçüsünde burs verilmesi, gibi birçok hayırlı hizmetlere imza atıyoruz.