Zam değil bu kez indirim geldi! Hem benzine hem de motorine

Kayseri'de araç sahiplerini yakından ilgilendiren indirim haberi geldi. Akaryakıt ürünlerinden benzin ve motorin fiyatlarına bu gece indirim yapılacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Zam değil bu kez indirim geldi! Hem benzine hem de motorine

Kayseri'de araç sahiplerini yakından ilgilendiren indirim haberi geldi. Akaryakıt ürünlerinden benzin ve motorin fiyatlarına bu geceden itibaren indirim olacak. 

Dolar ve brent petrolde yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre bu geceden itibaren geçerli olacak üzere benzine 1.37 TL motorine ise 1.24 TL indirim yapılacak.

Zam değil bu kez indirim geldi! Hem benzine hem de motorine

Benzin ve motorindeki indirim ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat tarafından haber merkezimize yapılan açıklamada şu ifadeler yer verdi: "08.05.2024 Çarşamba gününden geçerli olmak üzere benzin grubunun litre fiyatına 1.37 TL ve motorin grubuna ise 1.24 TL indirim beklenmektedir" dedi.

Diğer yandan geçtiğimiz Cuma günü LPG grubunun litre fiyatınada indirim yapılmıştı.

Brent petrol nedir?

Kuzey Denizi'nden 1960 yıllarında çıkarılmaya başlanan bir ham petrol karışımıdır. Hafif, tatlı bir ham petrol çeşidi olarak kabul edilir. Ham petrol ise, yeryüzünden çıkarılan ve rafine edilerek petrol ürünlerine dönüştürülen doğal bir kaynaktır. Brent petrol ise fiyatı 83.08 Dolar’dan işlem görüyor.