Mario Jardel, Kayserispor'u yakın takibe mi aldı?

Galatasaray'ın Brezilyalı efsane ismi Mario Jardel, Kayserispor'un, Pendikspor'u 2-1 mağlup ettiği maçı tribünden takip etti. Kasımpaşa-Samsunspor maçını da izleyen Jardel'in, Türkiye ziyareti 'Teknik direktör olarak Süper Lig'e mi geliyor?' sorusunu akıllara getirdi.

Mario Jardel, Kayserispor'u yakın takibe mi aldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Galatasaray’In efsane ismi Mario Jardel, Kayserispor maçını yakından takip etti. Sarı-Kırmızılı takımın, Pendikspor’u 2-1 mağlup ettiği maçta Brezilyalı yıldız, tribündeki yerini aldı. Önce Kasımpaşa-Samsunspor maçını izleyen Jardel, ardından da Kayserispor maçını takip etti. 2000 yılında 18 Milyon Euro bonservis bedeliyle Porto’dan, Galatasaray’a transfer olan yıldız oyuncunun gençliğini koruduğu gözlendi.

Taraftarların ilgi odağı olan Jardel, 2012 yılında Ülkesinin Rio Negro takımında futbol kariyerine son verdi. Mario Jardel’in, önce Kasımpaşa, ardından da Kayserispor maçını yakından takip etmesi dikkatlerden kaçmadı. Kulislerde efsane futbolcunun kariyerine teknik direktör olarak devam edeceği konuşuldu. Galatasaray ile UEFA Kupası kazanan 50 yaşındaki Mario Jardel’in, İstanbul’da birkaç hafta daha kalacağı ve maçları takip edeceği öğrenildi. Jardel, Türkiye kariyerinde çıktığı ikinci maçında Erzurumspor’a 5 gol birden atarak, klasını konuşturmuştu. 

Mario Jardel, Kayserispor'u yakın takibe mi aldı?

Teknik direktör olmayı mı düşünüyor?

Jardel'in, Türkiye ziyareti 'Teknik direktör olarak Süper Lig'e mi geliyor?' sorusunu akıllara getirdi. Kayserispor'da olası bir yenilgi durumunda Burak Yılmaz'ın gönderilmesi konuşuluyordu. Aynı şekilde Pendikspor'da da İbrahim Üzülmez'in koltuğu sallanmıştı.     

Brezilyalı yıldız, İstanbul’da gezdiği mekanları paylaşarak, Türk takipçileriyle hasret giderdi.