Kayserispor'dan ayrılıyorlar!

Kayserispor'da, sezon sonunda toplamda 8 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Başkan Ali Çamlı, şu ana kadar sadece Ali Karimi ile sözleşme uzattı. Diğer oyuncuların durumu ne olacak? Teknik direktör Burak Yılmaz nasıl bir rapor sunacak? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'dan ayrılıyorlar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig’de 35. Hafta itibariyle 41 puanla kümede kalma mücadelesi veriyor. Son olarak evinde Karagümrük FK’yı ağırlayan Sarı-Kırmızılı takımda, toplamda 8 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Yönetimin şu ana kadar bu oyunculara imza attırmaması düşündürürken, nasıl bir yol izleneceği merak ediliyor.

Kayserispor'dan ayrılıyorlar!

Ali Karimi dışında sözleşme yenileyen yok!

Kayserispor'da İskelet kadronun bozulmaması adına sadece Ali Karimi ile sözleşme uzatıldı. İranlı futbolcu da geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı verimli bir sezon geçiremedi. Sakatlığından dolayı sezonu kapatan Ali Karimi dışında hangi oyuncularla yeniden masaya oturulacağı da merak konusu oldu. Kayserispor’da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolcular şu şekilde: Miguel Cardoso, Kartal Kayra Yılmaz, Stephane Bahoken, Joseph Attamah, Anthony Uzodimma, Mehdi Bourabia, Lionel Carole ve Abdulkadir Taştan. Bu oyuncular arasında Kartal Kayra Yılmaz ve Mehdi Bourabia, kiralık olarak forma giyiyor. Başkan Ali Çamlı’nın, nasıl bir yol izleyeceği taraftar tarafından heyecanla takip ediliyor. Bunun yanı sıra teknik direktör Burak Yılmaz nasıl bir rapor sunacak?