Kayseri dikkat! Meteoroloji çiftçileri de uyardı

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri dikkat! Meteoroloji çiftçileri de uyardı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta ve kentimizde sağanak yağışlı havalar devam ediyor. Hava sıcaklığı hissedilir derecede düşen bu günlerde Meteorolojiden alınan verilere göre az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 20 derece, en düşük sıcaklık ise 5 derece olacak.

Bölge genelinin  havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredeceği bekleniyor.Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Zirai Don Uyarısı: Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kayseri dikkat! Meteoroloji çiftçileri de uyardı