Arıkan: Kayseri'de PKK'lı diye suçladıkları vatandaş, Özhaseki'yle seçim çalışması yapmış!

Millet İttifakı'nda CHP listesinden seçime giren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, AK Parti'ye tepki gösterdi. Partilerine yönelik terör suçlamalarına isyan eden Arıkan, geçmişte Kayseri'de de yaşanan bir olayı da gündeme taşıdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Arıkan: Kayseri'de PKK'lı diye suçladıkları vatandaş, Özhaseki'yle seçim çalışması yapmış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Millet İttifakı’nda CHP listesinden Kayseri Milletvekili adayı olan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, AK Parti’ye tepki gösterdi. Partilerine yönelik terör suçlamalarına isyan eden Arıkan, geçmişte Kayseri’de de yaşanan bir olayı da hatırlattı. 
“KAYSERİ’DE PKK’LI DİYE SUÇLADIKLARI VATANDAŞ, BİR YIL ÖNCE MEHMET ÖZHASEKİYLE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPMIŞ! ERDOĞAN İÇİN KURBANLIK BÜYÜKBAŞ HAYVAN GÖTÜRMÜŞ”
Geçmişte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Saadet Partisi’ne yönelik “Belediye Meclislerine yazılanlar PKK bağlantılı” yönünde suçlamalarda bulunduğunu dile getiren Arıkan, “Hatta Kayseri'de de bizi bu yönde suçlamıştı. Kürt kökenli vatandaşların hepsine PKK'lı  yaftası yapılmıştı. Üsküdar'da bir mitingde Süleyman Soylu dedi ki  ‘Saadet Partisi yazıklar olsun. Temel Karamollaoğlu'yla PKK'nın elimde sözleşmesi var’ dedi. Oradan bir kardeşimiz geçerken bunu duyunca ‘ya göster bunu. Neredeyse göster bunu’ dedi. Hemen apar topar  adamı bir hafta nezarette tuttular. Akabinde meclis üyesi adaylarımızla alakalı ağır ifadelerde bulundu. İşte ‘PKK'nın listelere koyduğu meclis üyesi isimleri vardı’ dediler. Kayseri'den de bir kardeşimiz Fevzi K.'ydı.. Doğulu bir kardeşimizdi. Çağırdım Fevzi Bey'i, dedim Fevzi Bey,  ‘Ya neyi saklıyorsun bizden falan?’ Adam hüngür hüngür ağladı. Burası çok önemli. Altını çizerek ifade etmek istiyorum. PKK'lı olmakla yaftaladıkları, suçladıkları Fevzi K. bir yıl önceki 2018 seçimlerinde Mehmet Özhaseki'yle beraber seçim çalışması yapmış. Tayyip Erdoğan'ın sarayına ya da Çankaya köşküne kurbanlık bir büyükbaş hayvan götürmüş oraya bu arkadaş. Ya yapmayın eli insaf. Yani çocukları okullar okula gidemediler. O gün, yaftalamadan sonra” dedi.
Arıkan: Kayseri'de PKK'lı diye suçladıkları vatandaş, Özhaseki'yle seçim çalışması yapmış!
“GENEL BAŞKANIMIZ BUNU DUYUNCA ÇILDIRIYOR”
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nun yaşadığı bir olayı da canlı yayında anlatan CHP Kayseri Milletvekili adayı Mahmut Arıkan, “Genel başkanımızın pasaportunu yenileme si gerekiyor. Nüfus idaresine gittiğinde nüfus müdürü böyle utana sıkıla diyor ki ya ‘Sayın Genel Başkan bir sıkıntı var. Biz halletmeye çalışacağız’ diyor. Genel başkanımıza prensipli biridir. ‘Ya ne sorunu var diyor. Yani bana söyle’ Nüfus müdürü utana sıkıla diyor ki ya ‘genel başkanım isminizin karşısına terörle iltisaklı notu düşülmüş ‘diyor. Tabii genel başkanımız bunu duyunca çıldırıyor tabiri yerindeyse. Hemen gidiyor genel merkeze bir basın toplantısı yapıyor. ‘Benim diyor PKK'yla bir ilişkim, bir diyaloğum, bir terörle iltisakım varsa ben işte en kötü insanım. Bunu deyip de ispatlamayan da…’ağır ifadelerle, yani çok dolu olduğu için. Yani düşünebiliyor musunuz? 80 yaşına yaklaşmış bir insan. Ömrünün büyük bir kısmını bu memlekete hizmet için adamış bir insan, nüfus idaresine gidiyor. Pasaport almak için gidiyor  ve karşısına terörle iltisaklı yazıyorsunuz” şeklinde konuştu.
Arıkan: Kayseri'de PKK'lı diye suçladıkları vatandaş, Özhaseki'yle seçim çalışması yapmış!
“BUGÜN SİZ MEDYA GÜCÜ ELİNİZDE OLDUĞU İÇİN, ÇOK BÜYÜK TROL ORDUSU ARKANIZDA OLDUĞU İÇİN HER SÖZÜ SÖYLEMEKLE MÜKELLEF DEĞİLSİNİZ! SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN HER YOL MÜBAH DEĞİL”
Olay Türk TV’de katıldığı Sansürsüz programında “Seçimi kazanmak için her yol mübah değil” diyen Arıkan, “Kocaeli'nde arkadaşlarımız seçildi. Doğu illerinde arkadaşlarımız seçildi. Ne bir soruşturma yapıldı? Hiçbir şey olmadı. Seçimi kazanmak için her yol mübah değil.  Yani bugün siz medya gücü elinizde olduğu için, çok büyük trol ordusu arkanızda olduğu için her sözü söylemekle mükellef değilsiniz.  Sabah iktidar yetkililerini dinledim. DEVA Partisi'nin bir adayı üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi'ni eleştirme gayreti içerisindeler. Neymiş, CHP'ye şunları şunları söyledi!
O ismi nasıl istediniz? Aday koydunuz! Ya bugün Cumhur İttifakı'nın bileşenleri çok değil. YRP Genel Başkanı iki ay önce neler söyledi size? 2 ay yani iki yıl demiyorum. HÜDAPAR'ın Genel Başkanı iki ay önce size neler söyledi? DSP'nin genel başkanı, Anavatan Partisi'nin genel başkanı iki ay önce size neler söyledi? İyi de sizin adaylar” dedi.
Arıkan: Kayseri'de PKK'lı diye suçladıkları vatandaş, Özhaseki'yle seçim çalışması yapmış!