65 ülkede faaliyet gösteren Fransız şirketle bakın neyi görüştü

Borsa İstanbul'da işlem gören Kayseri'nin köklü şirketlerinden Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Fransız merkezli şirketle görüştü. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

65 ülkede faaliyet gösteren Fransız şirketle bakın neyi görüştü

Borsa İstanbul'da işlem gören Kayseri'nin köklü şirketlerinden Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden özel durum açıklamasında bulunarak Şeker Pancarı Tohumu Islahı Projesi kapsamında Fransa merkezli Florimond Desprez Grubuyla görüşmelere başladığını duyurdu.

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Şirketimiz, dünyanın önde gelen pancar tohum üreticilerinden olan ve 65 ülkede faaliyet gösteren Fransa merkezli Florimond Desprez Grubunun %100 hissesine sahip olduğu ve Amasya ilinde şeker pancarı tohumu, işlenmesi ve paketlenmesi ile hububat ve patates tohumu konusunda faaliyet gösteren FD Tohum Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasıyla ortaklık anlaşması için, Florimond Desprez Grubuyla görüşmelere başlamıştır.

Söz konusu görüşmeler 22.05.2023 tarihinde KAP'ta duyurmuş olduğumuz ve onaylı izahnamenin fon kullanım raporunu ihtiva eden Ar-Ge faaliyetleri sayfa 277'de yer alan Şeker Pancarı Tohumu Islahı Projesi kapsamında yer almaktadır. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ