Ziraat Odası Başkanı kızdı: Açık ve net söylüyorum Bizleri hiçe sayanı biz de hiçe sayarız!

Pınarbaşı Ziraat Odası Başkanı Mesut Mucuk'un, Kayseri Pancar Kooperatifi eski Başkanı Vedat Ali Özışık ve beraberindekilerin ziyaretinde yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Peki, Başkan Mucuk'u kim ya da kimler kızdırdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ziraat Odası Başkanı kızdı: Açık ve net söylüyorum Bizleri hiçe sayanı biz de hiçe sayarız!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pınarbaşı Ziraat Odası Başkanı Mesut Mucuk’un, Kayseri Pancar Kooperatifi eski Başkanı Vedat Ali Özışık ve beraberindekilerin ziyaretinde yaptığı açıklama dikkat çekti. “Bizleri hiçe sayanı biz de hiç sayarız” diyen Mucuk, “Kim bize değer verdi, Pınarbaşı çiftçisinin gönlüne dokundu ben o kişinin yanındayım, açık ve net söylüyorum. Bizleri hiçe sayanı biz de hiçe sayarız. Sırf seçimden seçime değil, her zaman çiftçinin yanında olan, yüreğiyle hitap eden bütün gönüldaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadeleri dikkat çekti.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi eski Başkanı Vedat Ali Özışık, il, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Yakın zamanda yapılacak olan Mali Genel Kurula yönelik çiftçilere “Fabrikanıza sahip çıkın” çağrısı yapan ve “Çiftçi Hareketi” başlattıklarını kaydeden Özışık, Pınarbaşı ve Develi ilçelerini de ziyaret ederek, ayrıca seçim çağrısını da yineledi.
Pınarbaşı’da coşkulu bir şekilde karşılanan Özışık, öncelikle Pınarbaşı Ziraat Odası’nı ziyaret etti ve Başkan Mesut Mucuk ile görüştü. Özışık, “Basılmadık tarla, çalınmadık kapı, girilmedik gönül, kucaklaşmadığımız çiftçi dostumuz kalmayacak” diyerek, Ziraat Odası ziyaretinde çiftçilerin sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. 

AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM; BİZLERİ HİÇE SAYANI BİZ DE HİÇ SAYARIZ
Ziyarette konuşan ve Özışık’a teşekkür eden Pınarbaşı Ziraat Odası Başkanı Mesut Mucuk’un sözleri ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. “Bizleri hiçe sayanı biz de hiç sayarız” diyen Mucuk, Atatürk’ün sözünü hatırlattı ve şu ifadeleri kullandı: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Köylü milletin efendisidir” Milletin efendisine saygı gösteren herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Kim bize değer verdi, Pınarbaşı çiftçisinin gönlüne dokundu ben o kişinin yanındayım. Açık ve net söylüyorum; bizleri hiçe sayanı biz de hiçe sayarız. Bizim kapımız herkese açık. Bura çiftçinin temsil edildiği bir yerdir. Çiftçimizin gönlüne dokunan, hatırını sayan, çiftçimizi baş tacı eden, sırf seçimden seçime değil, burada vurguluyorum, her zaman gönlüyle sizlere hitap eden, yüreğiyle sizlere hitap eden bütün gönüldaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum. Ayaklarınıza sağlık, şeref verdiniz, onur verdiniz.

ÖZIŞIK: PINARBAŞI'NDA MUHTEŞEM BİR BULUŞMA!
Diğer yandan Pınarbaşı ziyaretine ilişkin açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi eski Başkanı Vedat Ali Özışık, destek veren herkese teşekkür ederek, çiftçinin hakkı için mücadele verdiklerini söyledi.
Özışık, “Ne yazık ki, çiftçiye verilen sözler tutulmamış. Çiftçimiz üzgün. Çiftçimiz çarenin Çiftçi Hareketi olduğunu söylüyor. Sessiz bir çoğunluk da var. Mevcut yönetimden çiftçiye, memlekete, fabrikaya hayır gelmeyeceğinin artık tüm çiftçilerimiz farkında. Çiftçi tüm gerçekleri görüyor ve seçim istiyor” diye konuştu. 

ÇİFTÇİM PERİŞAN, ÇİFTÇİM KURBAN KESEMİYOR, ÇİFTÇİM ÇOCUĞUNA HARÇLIK VEREMİYOR
Diğer yandan Özışık, Develi’de de coşkulu şekilde karşılandı. Develi ziyaretlerinde çiftçilerle görüşen, sorunları dinleyen ve projelerini anlatan Özışık, “Çiftçim perişan, çiftçim kurban kesemiyor, çiftçim çocuğuna harçlık veremiyor, ama çiftçiyi unutanlar, çiftçinin hakkını heba ediyor, çiftçinin parası şov yapıyor. Bu duruma hep birlikte dur diyeceğiz. Bu nedenle tüm çiftçilerimize sesleniyorum, mali genel kurulda fabrikaya, hakkınıza, çocuklarınızın geleceğine sahip çıkın” diye konuştu.