Yeşilhisar'da sağlık için neler planlanıyor?
Yeşilhisar Kaymakamı Fatih Adıgüzel ve Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan'ı ziyaret etti.
Yeşilhisar ilçesinde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı çözüm üretmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde üst düzey bir toplantı gerçekleştirildi. Yeşilhisar Kaymakamı Fatih Adıgüzel ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ı makamında ziyaret ederek ilçenin sağlık gündemini ele aldı.
Ziyarette dikkat çeken bir diğer isim ise Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Özcan oldu. Heyet, Yeşilhisar ilçesinde yürütülen mevcut sağlık çalışmalarını, tıbbi donanım ve personel ihtiyaçlarını, devam eden yatırımları ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan vizyon projeleri karşılıklı olarak değerlendirdi.
Yeşilhisar halkına sunulan sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve en yüksek standartlarda devam etmesi hedeflenen görüşmede, planlanan projelerin takvimi üzerinde duruldu. Görüşme sonunda memnuniyetini ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, nazik ziyaretleri ve ilçeye gösterdikleri hassasiyet dolayısıyla Kaymakam Adıgüzel ve Başkan Taşyapan’a teşekkürlerini iletti.