Yeni eğitim yılı öncesinde öğrenci ve annelere müjde
2025–2026 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, Kayseri'nin Develi ilçesinde öğrenciler ve anneler için büyük kolaylık sağlayacak bir hizmet hayata geçiriliyor. Detaylar Kayseri Olay'da
2025–2026 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, Kayseri’nin Develi ilçesinde öğrenciler ve anneler için büyük kolaylık sağlayacak bir hizmet hayata geçiriliyor. Develi Terminali’nde kurulan geçici işlem noktası, öğrencilerin toplu ulaşımda kullandığı Kart38 akıllı kart başvurularını ve vize işlemlerini kolayca yapabilmelerine olanak sağlayacak. Ayrıca, anneler de Anne Kart başvurularını bu noktadan gerçekleştirebilecek.
Kart38 İşlem Noktası Hizmet Saatleri
Develi Terminali içerisindeki geçici işlem noktası, 25-26 Ağustos 2025 tarihlerinde ve Eylül 2025 boyunca her Pazartesi ve Salı günleri 09:00-16:00 saatleri arasında açık olacak. Bu süre zarfında, öğrenciler ve veliler Kart38 işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilecek.
Hangi İşlemler Yapılabilecek?
Kart38 Öğrenci Kartı Başvurusu: Yeni kart almak isteyen öğrenciler başvurularını bu noktadan yapabilecek.
Vize İşlemleri: Mevcut Kart38 sahipleri, kartlarının vize işlemlerini gerçekleştirebilecek.
Anne Kart Başvurusu: Anneler, bu hizmetten faydalanarak Anne Kart başvurusu yapabilecek.
Başvuru İçin Gerekli Belgeler
Nüfus cüzdanı ve 1 adet fotoğraf
Öğrenci belgesi getirilmesi gerekmiyor, bu da süreci daha hızlı ve pratik hale getiriyor.