Yahyalı Aladağlar'da kayıp olmuştu yeni gelişme!
Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde ot toplamak için Aladağlar bölgesine çıkan şahsın cansız bedenine ulaşıldı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde ot toplamak için üç gün önce Aladağlar bölgesine çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan şahsın cansız bedenine ulaşıldı.
3 gün sonra ölü bulundu
Edinilen bilgiye göre, üç gün önce ilçede bulunan Aladağlar bölgesine ot toplamaya giden Murat D.’den bir daha haber alınamadı. Murat D.’nin, en son ailesini arayarak telefonunun şarjının bitmek üzere olduğunu söylemesine rağmen geri dönmemesi üzerine yapılan ihbar ile ekipler harekete geçti. İhbar üzerine 6 arama kurtarma teknisyeni ile 2 drondan oluşan 1 AFAD ekibi, 5 JAK personeli ve 5 İHH gönüllüsü bölgede arama çalışmalarına başladı.
Ekiplerin bölgede yaptığı çalışmalar sonucunda Murat D.’nin cansız bedenine ulaşılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.