Vali Çiçek'ten mesai sonrası sürpriz ziyaret!
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, mesai bitiminde Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, vatandaş odaklı yönetim anlayışını sürdürerek mesai saatleri dışında da halkla buluşmaya devam ediyor. Vali Çiçek, son olarak Kocasinan ilçesinin yoğun mahallelerinden Mithatpaşa Mahallesi'ni ziyaret etti.
Talep ve önerileri yerinde dinledi
Mahalledeki esnaf ve vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Vali Gökmen Çiçek, onların talep, öneri ve beklentilerini birinci ağızdan dinledi. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Vali Çiçek, bölgedeki mevcut ihtiyaçlar ve beklentilere yönelik yerinde değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret sırasında vatandaşların dile getirdiği konuların çözümü için gerekli çalışmaların derhal başlatılacağını ifade eden Vali Çiçek, halkla buluşmaların önemine vurgu yaparak: “Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Vali Gökmen Çiçek, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Mithatpaşa Mahallesi’nde bazı hane ziyaretleri de gerçekleştirerek vatandaşların evlerine konuk oldu ve hane halkıyla yakından ilgilendi.



