Üç eski isim kabineye geri dönüyor iddiası! Peki Kayserili isim var mı?

Gözler kabine değişikliğine çevrildi. Ankara kulislerinde hareketli saatler yaşanıyor. İddialara göre 3 eski isim kabineye geri dönüyor. Peki Kayserili bir isim gündemde var mı? Kayseri'den Bakan olacak mı? Detaylar Kayseri Olay haber bülteninde.

Üç eski isim kabineye geri dönüyor iddiası! Peki Kayserili isim var mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İktidar kulisleri hareketlendi. Ankara'da kabine değişimi gündemde. Her gün konuyla ilgili olarak dikkat çeken iddialar gündeme taşınıyor. Yeni iddiaya göre 3 eski isim geri dönüyor.  Gazeteci Fikret Bila, değişimin yaşanacağı Bakanlıkları açıkladı. Bila'nın iddiasına göre, Ticaret, Gençlik ve Spor ile Çalışma Bakanlıklarında değişim yapılması bekleniyor. İddialara göre bu üç isim, son dönemde hükümet politikalarına kamuoyunda yeterli desteği sağlayamadı.

Üç eski isim kabineye geri dönüyor! Peki Kayserili isim var mı?

Kimlerin adı Bakanlık için geçiyor?

Kulislerde konuşulan ve görevden alınması beklenen bakanların yerine kimlerin geleceği de merak ediliyor. Yine bu isimler arasında Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın adı kulislerde yeniden dolaşmaya başladı. Albayrak’ın özellikle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı koltuğu için ismi geçiyor. Yine eski Bakanlar Mehdi Eker ile şu an AK Parti Genel Başkan vekili olarak görev yapan Efkan Ala'nın da adı konuşuluyor. AK Parti'de bir diğer genel başkan vekili Mustafa Elitaş'ın da yeniden Bakan olup olmayacağı merak edilen bir diğer detay oldu. 

Üç eski isim kabineye geri dönüyor! Peki Kayserili isim var mı?

Kayserili bir isim Bakan olacak mı?

Diğer yandan bir süre önce Kayseri Milletvekili eski Bakan Hulusi Akar'ın da yeniden Bakan olmak istediği gündeme gelmiş ve bu yönde iddialar haber konusu olmuştu. Siyaseti bıraktığını açıklayan eski Bakan Mehmet Özhaseki ismi de yine zaman zaman bazı çevrelerce sık sık gündeme taşınıyor. Kabine değişiminin gündemde olduğu şu günlerde AK Parti'ye en fazla desteği veren iller arasında gösterilen Kayseri'de, Kayserili bir ismin yeni Kabinede görev alıp almayacağı da merak ediliyor.