Türkiye Kayserili kadını konuşuyor! Bakın 3 milyonu bir anda nasıl kaybetti?

Beyazıt Öztürk'ün yıllar sonra Kanal D ekranlarında izleyiciyle yeniden buluştuğu Beyaz Joker'de unutulmaz anlar yaşandı. Kayserili kadın ve Malatyalı eşi yarışmadan ne kadar kazandı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.

Türkiye Kayserili kadını konuşuyor! Bakın 3 milyonu bir anda nasıl kaybetti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Beyazıt Öztürk’ün yıllar sonra ekranlara döndüğü ve Kanal D’de yayınlanmaya devam eden Beyaz’la Joker, ilgiyle izlenmeye devam ediyor.  Genel kültür ve bilgi temelli formatıyla öne çıkan program, Beyazıt Öztürk’ün kendine özgü sunumuyla klasik bir yarışma programının dışına çıkıyor. Yarışmacılar bilgi sorularını yanıtlayarak, ödül basamaklarını tek tek tırmanıyor. Yarışmada 11 soru sorulurken, joker hakları yarışmacılara önemli avantajlar sağlıyor. Yanlış cevaplarda doğrudan elenme olmaması ise yarışmaya farklı bir dinamizm katıyor. Programda büyük ödül ise 3 milyon TL’ye kadar çıkıyor. 

Türkiye Kayserili kadını konuşuyor! Bakın 3 milyonu bir anda kaybetti?

8 Şubat Pazar günü yayınlanan 7. Bölüm yine birbirinden renkli anlara sahne oldu. Yarışmaya Ankara’dan katılan ve aslen Malatyalı olan İbrahim Bey ile Kayserili eşi Şükran Hanım büyük beğeni topladı. 

Türkiye Kayserili kadını konuşuyor! Bakın 3 milyonu bir anda kaybetti?

İbrahim-Şükran çifti büyük beğeni topladı

İzleyicinin yakından tanıdığı Beyazıt Öztürk’ün mizahı ve enerjisiyle renklenen programda İbrahim ile Şükran çiftinin aşkı damga vurdu. İkilinin keyifli anları izleyicilerinin yüzünde de tebessüm oluşturdu. 

Türkiye Kayserili kadını konuşuyor! Bakın 3 milyonu bir anda kaybetti?

Çift 11. soruda çekildi

İbrahim-Şükran çifti 10 soruyu cevaplayarak 3 milyon TL’ye ulaştı. Son soruda iki şık arasında kalan çift, çekilme kararı aldı. Çift, yarışmadan 500 bin TL kazandı. 

Türkiye Kayserili kadını konuşuyor! Bakın 3 milyonu bir anda kaybetti?