- Haberler
- Siyaset
- AK Parti Kayseri'de, İl Başkanının tavrı sonrası dikkat çeken görüntü! İğne atsan yere düşmüyor
AK Parti Kayseri'de, İl Başkanının tavrı sonrası dikkat çeken görüntü! İğne atsan yere düşmüyor
AK Parti'de il yönetim kurulu toplantılarında ortaya çıkan görüntü dikkat çekti. Görev süresinde bir yılı geride bırakmaya hazırlanan İl Başkanı Hüseyin Okadan'ın tavrı adeta parti içinde meyvelerini vermeye başladı! Firesiz toplantılarının detayları Kayseri Olay'da.
AK Parti Kayseri'de bir süre önce olağanüstü gelişmeler yaşanmıştı. Partinin Kayseri yönetiminde 7 ismin yönetimden düşürüldüğü gündeme gelmişti. Partide bir süre önce AK Parti Develi ilçe Başkanı Mehmet Toker ile Hacılar ilçe Başkanı Yasin Mutlu görevden alınmış, yerlerine yeni isimler atanmıştı.
Partide son olarak Gençlik Kolları Kayseri İl Başkanı Hayri Danacı da sürpriz şekilde görevden alındı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, Eylül ayında başlayan bu süreçle ilgili olarak 'Karşılıklı anlayışla yürütülen bir süreç' açıklaması yapmıştı.
2 isim göreve kaldı!
Parti teşkilatlarında uzun süre farklı görev yapan ve geçtiğimiz yıl Ocak ayında da AK Parti Kayseri İl Başkanı seçilen Hüseyin Okandan'ın il yönetimi çalışmalarına önem verdiği ve toplantılara katılmayan yöneticilerle ilgili de girişimlerde bulunduğu öğrenilmişti.
İl Başkanı bu konuda titiz! ‘Toplantıya katılmayanların üzerleri çiziliyor’
Hatta bu konuda toplantılara katılmadıkları ve verimli çalışmadıkları gerekçesiyle üzeri çizilen 7 isimden ikisinin geri adım attığı ve bundan sonra parti çalışmalarına aktif katılacakları yününde söz verdikleri de yine gündeme gelmişti. Bundan sonra partide aktif olarak görev yapacaklarını beyan eden 2 isim, bu konuda söz verince yönetim kurulu üyeliklerinin düşürülmesinden vaz geçildiği de yine gündeme gelen bir diğer ayrıntı olarak hafızalara kazınmıştı.
AK Parti'de yönetim toplantısı firesiz yapılıyor!
AK Parti'de yakın zamanda yaşanan bu gelişmelerin ardından il yönetim kurulu toplantıları yoğun katılımla yapılıyor. Toplantılar neredeyse firesiz gerçekleştiriliyor. Bu konuda titiz olduğu bilinen ve bir süre önce toplantılara katılmayanların istifalarının istendiğine yönelik parti içi gelişmelerle gündeme gelen İl Başkanı Okandan'ın, bu yöndeki talimatları ve girişimleri ile birlikte parti il yöneticileri, son dönemde toplantılara ilgi gösteriyor.
İğne atsan yere düşmez dedirten görüntü
Bu durum paylaşılan fotoğraflara da yansıyor. AK Parti Kayseri il yönetim kurulu toplantılarında ‘iğne atsan yere düşmez’ dedirten görüntüler ortaya çıkıyor.
İl yönetimi bir kez daha toplandı
Diğer yandan AK Parti Kayseri İl yönetimi yeni yıla hızlı başladı. Partide İl Başkanı Hüseyin Okandan başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ile Ayşe Böhürler de katıldı. AK Parti'den yönetim kurulu toplantısı ile ilgili olarak yapılan açıklamada, ‘Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz’ ifadelerine yer verildi.





