Talas'ta yeni Başkan koltuğa oturdu

CHP Kayseri'nin ilçe kongre süreci sürüyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Talas İlçe Kongresi'nin ardından bugün Devir Teslim Töreni gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.

Talas'ta yeni Başkan koltuğa oturdu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kongre heyecanı sürüyor. Bu çerçevede gün gün ilçe kongreleri gerçekleştiriyor. Bazı ilçelerden mevcut başkanlar görevine devam ederken, bazı ilçelerde görev değişiklikleri yaşanıyor. O ilçelerden birisi de Talas oldu. Talas İlçe Kongresi 20 Eylül Cumartesi günü tamamlandı. İki adaylı yarışın kazananı Ergün Canbolat oldu. Canbolat 155 oy alırken rakibi Filiz Taşkın 41 oy aldı.

Devir Teslim Töreni yapıldı

Yeni Başkan Ergün Canbolat, eski Başkan Mehmet Deniz’den bugün görevi devraldı. Talas İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen Devir Teslim Törenine CHP il yönetimi, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

CHP Kayseri İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte Talas İlçemizin devir teslim törenine katılım sağladık. Önceki dönem İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Deniz ve yönetim kurulu üyelerine partimize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Göreve gelen İlçe Başkanımız Sayın Ergün Canbulat ve yönetim kurulu üyelerine ise yeni görevlerinde başarılar dileriz.” denildi.